ROLL UP

A roll up, roll-up vagy rollup egy praktikus és elegáns szerkezet!

Előnyei:
- praktikus, minimális helyigényű, kihúzható szerkezet,
- gyors felállíthatóság, mobilitás, könnyű kezelhetőség,
- a nyomatot biztonságosan megóvó önműködő feltekerő szerkezet,
- nagy grafikai felületet biztosít kiváló ár-érték arányon.

A roll up, teljes nevén „rollup banner” mobil kiállítási installációs eszköz. Nevét az angol roll up and roll down (felteker és leteker) szavakból kapta. A roll up egy fém tartószerkezet és a benne feltekert állapotban elhelyezkedő, grafikával ellátott banner együttese.

A banner egy mozdulattal kihúzható és rögzíthető. Ha már nincs szükség rá, egy rugós szerkezet segítségével önmagától visszatekeredik a tartószerkezetbe.

A roll up fő funkciója a figyelemfelkeltés. 2 méteres magasságával kimagaslik környezetéből és már messziről is jól látható. Nagyméretű szöveget és képet egyaránt megjeleníthetünk rajta. Rövid és tömör üzenet megfogalmazásával könnyen és hatékonyan hívhatjuk fel a figyelmet az üzletre, szolgáltatásra vagy termékinformációra.

A roll up összeállítása semmilyen szakértelmet nem igényel. A praktikus, korróziómentes alumínium szerkezet bárhol könnyen és gyorsan összeállítható. Egyszerűen kihúzzuk a molinót a tartószerkezetből és kitámasztjuk a tartórúddal! Ha a roll up nincs jó helyen, egyszerűen csak arrébb húzzuk! A könnyű szerkezet könnyen mozdítható. Az elfordítható roll up talpak segítségével a nyomtatott banner stabilan áll a figyelem középpontjában. Ha roll upot már nem szeretnénk használni, a tartórúd kiakasztásával a banner önmagától visszatekeredik a szerkezetbe.

Vállra akasztható hordtáskában szállítjuk, a teljes szerkezet mindössze 2-3 kg.

A roll up amellett, hogy nagyon látványos hirdetési eszköz, rendkívül kis helyen elfér. Egy 100×200 cm méretű roll up 2 négyzetméter hirdetési felületet biztosít, miközben mindössze 0,1 négyzetméter területet foglal el az üzletből vagy standból.

A roll up hatásos eszköz lehet bevásárlóközpontokban, éttermekben, rendezvényeken, kiállításokon, boltokban, üzletekben, irodákban, prezentációk vagy termékbemutatók, kóstoltatások alkalmával, előadásokon oktatási céllal, ügyfélszolgálatokon, ügynöki munkák során.

Nem csupán egyesével állíthatóak fel a display szerkezetek, hanem egymás mellé helyezve nagyobb grafikai felület is létrehozható. Pult, háttérfal, sajtófal, zászló használatával kombinálva komplett kiállítási, és prezentációs tér rendezhető be, költséghatékony és figyelemfelkeltő megjelenés biztosítható.

A roll upban a grafikát tartalmazó felület ugyanis könnyedén cserélhető. Ha a rol upot egy időszaki kiállításon vagy rendezvényen használjuk vagy új terméket, akciót szeretnénk hirdetni, nem kell új roll upot vásárolni, elegendő egy új bannert bele helyezni.
A banner a fém tartószerkezetben hosszú évekig megőrzi minőségét, a tartószerkezet pedig gyakorlatilag korlátlan élettartamú.

 

Roll Up

 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: AJÁNLATKÉRÉS

TERMÉKEK ÉS ÁRAK | REFERENCIÁK

 
Ma 2018. november 14., szerda, Aliz napja van.
Holnap Albert és Lipót napja lesz.