TERVEZÉS

Az arculat egy olyan vizuális, informális és hatásegyüttes, ami a közönség és az üzleti partnerek számára egyértelműen azonosíthatóvá és vonzóvá tesz egy terméket, szolgáltatást vagy vállalatot.
Egy végiggondolt arculat nemcsak a reklámokon, hanem a levelek és számlák fejlécén, a névjegyeken az autókon és az árucímkéken egyaránt megjelenik. Nem csupán egy jelképet, azaz logót, hanem színárnyalatokat, összetéveszthetetlen formai jegyeket jelent mindezeken a hordozókon.
Az általunk tervezett arculatok színesben és fekete fehérben, kis- és nagy méretben, golyóstollon és kamionon egyaránt megállják helyüket.

Fontosnak tartjuk, hogy az általunk tervezett kiadványok tartalmilag megfeleljenek mind a megrendelő, mind pedig a megcélzott közönség elvárásainak, és megjelenésükben olyan színvonalat képviseljenek, amely bizalmat kelt az általuk kínált termékek és szolgáltatások iránt.
Ennek jegyében kiadványait összhangba hozzuk a cég arculatával, igényesen illusztráljuk, és olyan minőségben dolgozzuk fel, amely a kiemelkedő minőségű nyomdaipari kivitelezés legszigorúbb kívánalmainak is megfelelnek.

Minthogy az emberek 3-4-szer több képi információ befogadására képesek, mintha ugyanezt szöveges formában hoznánk a tudomásukra, reklámjainkban különös gondot fordítunk az igényes és hatásos képi megfogalmazásra, a kép és a szöveg egymást gazdagító egységére, és a megjelenítés - funkció összhangjára.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink még a költségesebb kivitelezés előtt képet alkothassanak az általunk javasolt megoldásokról, színes látványterveket, színhelyes próbanyomatokat készítünk.
Ezek segítségével előre meg tudjuk ítélni, hogy néz ki egy nagyméretű tűzfal nappali fényben és éjszakai megvilágításban, milyen lesz egy autón vagy üzlet portálon a dekoráció.

Vállaljuk, hogy a szakmailag korrekt tájékoztatókat a megcélzott közönség nyelvére kifejezően, magyarosan és igényesen megszerkesztjük, hatásos reklámmondatokká sűrítjük, és a képi információhordozókkal összhangba hozzuk.

NYOMDAI MUNKÁK

Nyomdai munkák kivitelezését vállaljuk a tervezéstől a gyártásig, beleértve a képfeldolgozást, a szövegek tördelését és szerkesztését.

DEKORÁCIÓ

Bármilyen méretű és színű öntapadós fóliadekorációt elkészítünk járműre, táblára, kirakatra garanciával.

FOTÓZÁS

Az általunk tervezett kiadványhoz vagy tetszőleges grafikai- és reklámcélra készítünk műtermi illetve természetes környezetű fotókat.

 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: AJÁNLATKÉRÉS

TERMÉKEK ÉS ÁRAK | REFERENCIÁK

 
Ma 2018. november 14., szerda, Aliz napja van.
Holnap Albert és Lipót napja lesz.