KIADVÁNYOK


Fontosnak tartjuk, hogy az általunk tervezett kiadványok tartalmilag megfeleljenek mind a megrendelő, mind pedig a megcélzott közönség elvárásainak, és megjelenésükben olyan színvonalat képviseljenek, amely bizalmat kelt az általuk kínált termékek és szolgáltatások iránt.
Ennek jegyében kiadványait összhangba hozzuk a cég arculatával, igényesen illusztráljuk, és olyan minőségben dolgozzuk fel, amely a kiemelkedő minőségű nyomdaipari kivitelezés legszigorúbb kívánalmainak is megfelelnek.

Minthogy az emberek 3-4-szer több képi információ befogadására képesek, mintha ugyanezt szöveges formában hoznánk a tudomásukra, az általunk tervezett kiadványokban különös gondot fordítunk az igényes és hatásos képi megfogalmazásra, a kép és a szöveg egymást gazdagító egységére, és a megjelenítés - funkció összhangjára.

Vállaljuk, hogy a szakmailag korrekt tájékoztatókat a megcélzott közönség nyelvére kifejezően, magyarosan és igényesen megszerkesztjük, hatásos reklámmondatokká sűrítjük, és a képi információhordozókkal összhangba hozzuk.

Nagy figyelmet fordítunk a megfelelő hangulatú színek használatára ugyanúgy, mint a képek feldolgozására, retusálására, a szövegek tördelésére és szerkesztésére.

Az általunk tervezett kiadványhoz szükség esetén egyaránt készítünk műtermi illetve természetes környezetű fotókat.

 

Kiadvány tervezés - Cocktail magazin

 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: AJÁNLATKÉRÉS

TERMÉKEK ÉS ÁRAK | REFERENCIÁK

 
Ma 2018. november 14., szerda, Aliz napja van.
Holnap Albert és Lipót napja lesz.