SZITANYOMÁS

 

A digitális nyomtatás és az ofszet nyomdai eljárás között helyezkedik el példányszámának gazdaságosságát tekintve a szitanyomás. A szitafesték az ofszetfestéknél lényegesen nagyobb rétegvastagsága különleges megjelenést biztosít. A szitanyomás technológiája teremt lehetőséget a 350 g/nm feletti vastagságú papírok valamint sík műanyag-, fém- vagy üvegfelületek nyomására is.

A szitanyomás alapvetően olyan anyagok nyomására alkalmas, melyek ofszet eljárással nehezen vagy egyáltalán nem nyomtathatók.

Szitanyomási eljárással gyártott termékeink: névjegykártya, plakát, mappa, dosszié, levélpapír, üdvözlőlap, meghívó, kártyanaptár, foglalt tábla, kedvezmény kártya, belépőjegy, sorsjegy, kupon, étlap, poháralátét, söralátét, kávéalátét, matrica, öntapadós címke, asztali zászló, papírdoboz, stb.

Szitázott reklámtárgyak: póló, munkaruha, kötény, textil szatyor, toll, öngyújtó, papír szatyor, papír tasak, boros tasak, szalvéta, stb.

Érdekesség: Vannak olyan esetek azonban, amikor gyakorlatilag csak a szitanyomás technológiája alkalmas a kivitelezésre, pl. a mindkét oldalán szöveges, öntapadó matrica.

 

Szitanyomás - sapka logózás

 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: AJÁNLATKÉRÉS

TERMÉKEK ÉS ÁRAK | REFERENCIÁK

 

 

 
Ma 2018. november 14., szerda, Aliz napja van.
Holnap Albert és Lipót napja lesz.