JÁRMŰ DEKORÁCIÓ

 

Egy jól kitalált autódekorációval könnyebb és olcsóbb kiemelkedni a környezetből, mint sok más reklámeszközzel, ezért ajánljuk ezt a költséghatékony módszert mindenkinek! Saját járműveit használva reklámhordozónak, mentesül a reklámfelület bérleti díjától, valamint évekre észrevehetővé teszi cégét, termékét, szolgáltatását leendő ügyfélköre számára! A megfelelő jármű dekoráció rendkívül értékes felület a folyamatos kommunikációra a meglévő és a lehetséges vevőkkel. A jó dekoráció lehet elegáns, attraktív, meghökkentő, kirívó, amit elérhetünk a színek, formák, képek és alapanyagok hatékony felhasználásával.

Érdekesség: A járművek jobb oldalának "aktivitása" a reklám üzenetének célba juttatása szempontjából 70% a bal oldal 30%-ához képest!

- Nagy figyelmet kell fordítani a különböző felületek eltérő alapanyag felhasználására, például a domború motorháztetőn nem ugyanazt az öntapadós anyagot használjuk, mint a teherautó sík oldalfalán. Ezen múlik például, hogy van olyan általunk készített dekoráció, ami 10 éve változatlan formában van jelen a közúti forgalomban.

Személygépkocsi dekoráció

Zárt rakterű és ponyvás felépítményű tehergépkocsi dekoráció

Tömegközlekedési járművek dekorációja

Jármű dekoráció

teljes dekor

teljes dekor

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: AJÁNLATKÉRÉS

TERMÉKEK ÉS ÁRAK | REFERENCIÁK

 
Ma 2018. november 14., szerda, Aliz napja van.
Holnap Albert és Lipót napja lesz.