KIRAKAT DEKORÁCIÓ

 

A kirakatüvegre ragasztott öntapadó fólia népszerű reklámdekorációs lehetőség az akciók megjelenítésére vagy egyéb információk közlésére. Fóliáink széles színválasztékából valamint fotónyomtatási szolgáltatásunkból egyaránt válogathat, melyekből az elképzeléseinek megfelelő mintát, szöveget, képet, vagyis a kívánt megjelenést alakítjuk ki.

Ha egyedi kirakat dekorációt szeretne, grafikusaink és dekoratőreink bármilyen kreatív elképzelését megvalósítják, bármekkora méretben!

A kirakat dekoráció számtalan elemét tervezzük, gyártjuk pl. molinó, backlight, plakát, fóliavágott matrica (plotterfólia), öntapadó kültéri vagy beltéri fólia, fotóminőségű nyomat, poszter, perforált ablakdekorációs (OWV=one way vision) fólia.

Speciális alapanyagok is megtalálhatók kínálatunkban, mint a homokfúvott, savmaratott, fluoreszkáló vagy akár a fotónyomtatással készített fényvisszaverő öntapadós fólia. Kérésre a kirakat dekoráció (öntapadó nyomat) belülről ragasztható kivitelben is készülhet, tartós vagy promóciós (visszaszedhető) alapanyagra.

 

Kirakat dekoráció - Selection Borszaküzlet

 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: AJÁNLATKÉRÉS

TERMÉKEK ÉS ÁRAK | REFERENCIÁK

 

 
Ma 2018. november 14., szerda, Aliz napja van.
Holnap Albert és Lipót napja lesz.