VILÁGÍTÓTÁBLA

 

A világító reklámtábla vagy világító cégtábla számos különböző technikával készülhet. Klasszikusnak nevezhető a neoncsöves belső világítással rendelkező téglalap alakú natúr vagy festett alumíniumból készülő, téglatest alakú reklámtábla, öntapadós fóliával dekorált opál plexi előlappal.

Két nagyon fontos műszaki kritériuma van az ilyen típusú világítótáblának:

- A doboz kellő mélysége előfeltétele az előlap homogén fényének, hiszen van egy minimális távolság, ami szükséges a fénycső és a plexi között ahhoz, hogy ne lássuk az előlap mögött a világító neoncsövek fényudvarát. A neoncsöves világítású 12 cm-nél kisebb mélységű dobozok nem tartoznak az esztétikus megoldások közé.

- A fénycsövek nem megfelelő mennyisége vagy eloszlása fényfoltos megjelenésű világítótáblát eredményez, ami rontja az olvashatóságot, az azonosíthatóságot, az image-et és nem utolsósorban a városképet is.

Érdekesség: Alapvető különbség van a beltéri és a kültéri reklámtáblák között a felhasznált alapanyagok és a technológiai megoldások megválasztása szempontjából, ami jelentősen befolyásolja az árat is.

 

Világítótábla - Aboccato portál

 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT: AJÁNLATKÉRÉS

TERMÉKEK ÉS ÁRAK | REFERENCIÁK

 
Ma 2018. november 14., szerda, Aliz napja van.
Holnap Albert és Lipót napja lesz.